top of page
Search
  • rrraconetsvallsego

Setmana contra el Canvi Climàtic 22-23

Finalitzem la setmana contra el Canvi Climàtic a l'IES La Vall de Segó amb la lectura del manifest, pancartes i vestits de verd.



El divendres 30 de setembre finalitzarem la setmana contra el canvi climàtic a l'IES La Vall de Segó. L'alumnat va mostrar les seues pancartes i es va realitzar la lectura del manifest que us deixem a continuació:



"L'alumnat de tots els primers d'ESO i de 3r PDC hem estat realitzant una pintura mural durant aquesta setmana en l'assignatura de Projecte Interdisciplinari. Us explicarem el significat d'aquest mural d'aparença abstracta i acolorida.


Aquest mural mostra com ha anat canviant la temperatura al llarg de l'últim segle amb un codi de colors. Cada barra representa amb un color la

temperatura mitjana del món en un any. Comença en el 1920 i acaba en el 2021.

Els blaus clars representen temperatures molt fredes, en canvi, els colors foscos representen temperatures més altes, tant càlides com fredes. Aproximadament a partir de la barra del 1980 veureu que la temperatura global ha anat pujant progressivament.


El nostre objectiu és conscienciar del problema del canvi climàtic i animar-vos a participar activament per tal de frenar aquest augment de les temperatures. Així les pròximes barres pintades que siguen més clares i blavoses.

El nostre treball a favor de la sostenibilitat comença ara amb aquest mural, però continuarem fent accions, ja que tots som decisius en aquesta lluita. Tota acció és important per xicoteta que parega, així que us animem a treballar amb nosaltres per la sostenibilitat."



Transformem el pati, transformem el món.

Per a obtenir més informació visita: showyourstripes

bottom of page