top of page
Search
  • rrraconetsvallsego

Ens visita un representant de la UNESCO

El coordinador autonòmic de les escoles valencianes associades a la xarxa UNESCO visita RRRacoNets.




El dimarts, 8 de març l'equip de RRRacoNets vam tenir una visita molt especial al centre. Ens va visitar el coordinador autonòmic de les escoles valencianes associades a la xarxa UNESCO (Jesús Martínez @jesus.martinezvargas).


La xarxa UNESCO vincula a institucions educatives, no solament en l'àmbit nacional sinó de tot el món. Ja hi ha més d'11.500 escoles associades en 182 països que treballen per promoure de manera pràctica l'enteniment internacional, la pau el diàleg intercultural, el desenvolupament sostenible i l'educació de qualitat. Us deixem més informació al següent enllaç: Xarxa d'Escoles Associades de la UNESCO.


Vàrem tenir l'oportunitat de mostrar tot allò que fem al centre per tal d'aconseguir transformar l'IES La Vall de Segó en un centre que no solament està conscienciat amb el desenvolupament sostenible, sinó que actua activament per a aquest fi. Al seu torn, també va ser una oportunitat d'aprenentatge per a nosaltres, ja que intercanviarem experiències i ens va explicar accions que es duen a terme en altres centres.


Estem molt contents, ja que la UNESCO ens ha transmés les seues felicitacions cap a tot el projecte RRRacoNets i allò que estem aconseguint!


Ens emociona veure en què s'ha convertit aquella xicoteta idea que tinguérem (fa tan sols uns mesos!) amb el desig de transformar el centre en un lloc un poc més sostenible i proporcionar el nostre granet per a contribuir a millorar el planeta.


Transformem el pati, transformem el món.

Podeu consultar la publicació de la xarxa PEA-UNESCO sobre la visita a RRRacoNets al següent enllaç: Publicació.

Xarxa UNESCO a Espanya: enllaç

Xarxa UNESCO al món: enllaç


bottom of page